Compatibilitatea în cuplu: cum se calculează cifra relației și ce înseamnă aceasta

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
În numerologie cifrele au anumite atribute. Foto: Pixabay
În numerologie cifrele au anumite atribute. Foto: Pixabay

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză și numerologie, a explicat, pentru Spectacola, cum se calculează cifra relației de cuplu și ce semnificații are aceasta. 

Astrologul Nicoleta Ghiriș spune că noi, oamenii, noi deținem unele numere vibraționale, care sunt dezvăluite pornind de la data nașterii. Ea a realizat, pentru Spectacola, un profil numerologic al unui cuplu pornind de la datele lor de naștere:

Ea: 14.02 1989    El: 22. 12.1988

Vom calcula fiecare număr vibrațional al nașterii adunând toate cifrele componente ale nașterii și vom reduce numărul final, adunându-l, rezultând atfel o cifră:

Ea: 1+4+0+2+1+9+8+9= 34=3+4=7

El: 2+2+1+2+1+9+8+8= 33= 3+3=6

Numărul vibrațional (7+6=13) adunând cele două cifre, ne vorbește despre cifra vibrațională 4 (1+3=4). 

Și astfel vom încerca să descifrăm mai departe cifrele, ce pot reieși din aceste calcule:

Nicoleta Ghiriș precizează că ”există două cai ale destinului, pe care le poate adopta un CUPLU: calea de urmat sau calea de evitat. Calea de urmat ar presupune muncă multă din partea acestora, preluând caracteristicile pozitive ale numărului și lucrând spre binele lor, pe când calea de evitat, stagnând evoluția și readucând-i într-o buclă din cadrul aceluiași destin numerologic, care se poate repetă la infinit - până când acei nativi vor înțelege lecția și vor adopta calea bună și cea recomandată evoluției lor”.

Simbolistica din spatele cifrelor:

Cifra 1 - ne prezintă un cuplu de oameni ambițioși, puternici. 

Calea de urmat presupune ambiție și impulsivitate controlate, activitate fără epuizare, manifestarea puterii neîngrădind pe celălalt. Calea de evitat- ne poate prezența acest cuplu adoptând puterea prin tiranie, fiind adesea nemiloși și încăpățânați, egoiști, critici excesiv, carieră primind un loc fruntaș în alegerile lor și în detrimentul celorlalte planuri, având de suferit mai ales planul personal și relațional.

Cifra 2 – ne prezintă un cuplu energetic, alcătuit din oameni pașnici, pasivi, adesea cu înclinații artistice.

Ei se gândesc mai mult decât acționează, colaborează bine, nu sunt foarte inventivi, au însă farmec și intuiție, sunt toleranți, sociabili, adaptabili.  
Calea de urmat este cea prin care ei își folosesc diplomația în mare parte, acționează mult mai mult, câștigând o mai mare încredere în forțele proprii, neavând nevoie de aprobarea unei alte persoane tot timpul. Calea de evitat este cea prin care ei vor avea tendința de a fi vicleni, schimbători, depresivi, hipersensibili, bănuitori unul cu celălalt, indeciși.

Cifra 3 - cuplu de nativi energici, talentați, amabili, creativi, cu multe reușite în ceea ce întreprind, sunt independenți și dornici de a deține controlul. 

Calea de urmat este descrisă de modul în care își folosesc energia și controlul, în realizarea țelurilor comune cuplului. Calea de evitat adoptată poate fi cea, în care ei impun în cuplu părerile lor, cea în care dețin o mare doză de superficialitate, manifestată prin neatenție la partener (rămânând în admirația vieții lor interioare), putând fi mincinoși, vanitoși.

Mai multe puteți citi pe Spectacola.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel