CONFERINȚĂ ASPTMR: Lansare Servicii comunitare integrate pentru pacienții cu tuberculoză și familiile lor

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Plămâni. Foto: Pexels
Plămâni. Foto: Pexels

ASPTMR  - Asocația Pentru Sprijinirea Pacienților cu Tuberculoză Multi - Drog Rezistentă – lansează joi, de la ora 12.00, proiectul Servicii comunitare integrate pentru pacienții cu tuberculoză și familiile lor SCI-TB. Conferința va fi transmisă și pe pagina de Facebook a DC Medical. 

Faptul că suntem în plină pandemie COVID-19, nu înseamnă că celelalte boli au dispărut. Din păcate, România are, în continuare, cea mai mare incidență de TBC din Uniunea Europeană. Iar situația este cu atât mai gravă cu cât spitalele și secțiile de pneumoftiziologie din România sunt în prima linie a luptei contra pandemiei  COVID-19. 

Această boală poate fi prevenită sau tratată și vindecată, cu condiția să mergi la medic de la primele simptome și să respecți tratamentul, care nu este ușor.

Pe 24 aprilie a fost Ziua Mondială a Tuberculozei, iar anul acesta ASPTMR  - Asocația Pentru Sprijinirea Pacienților cu Tuberculoză Multi - Drog Rezistentă – lansează proiectul Servicii comunitare integrate pentru pacienții cu tuberculoză și familiile lor SCI-TB.

Conferința de lansare va avea loc joi, 29 aprilie, de la ora 12.00, și va fi transmisă și pe pagina de Facebook a DC Medical. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel