Coronavirus: Franța limitează deplasările pentru toată lumea

Adisa Codruț / 18 Martie 2020 / 21:26
Coronavirus
Coronavirus

Franța a limitat deplasările începând de ieri, pentru toată lumea. Excepție fac câteva situații speciale.

Franța a limitat deplasările începând de ieri, pentru toată umea. Excepție fac câteva sitații specifice. Vizitele familiale, ieşirile sau întâlnirile în grup, mese între prieteni nu numai că sunt nerecomandate, dar sunt total interzise, potrivit LeFigaro.

Cei care nu respectă aceste măsuri vor fi amendați cu sume între 135 și 375 de euro.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Sibeth Ndiayne, a avertizat că amenzile vor fi aplicate „foarte repede”. Măsurile care reglementează călătoriile au ca scop combaterea răspândirea coronavirusului. 

Persoanele care călătoresc din alt motiv decât cele prevăzute în decretul emis luni (care interzice orice deplasare în afara casei lor) sunt pasibile de această amendă. Excepție fac doar situațiile specifice (călătorii la serviciu pentru cei care nu pot lucra de acasă, călătoriile din motive de sănătate sau de familie, cumpărături considerate ca necesitate de bază).

De asemenea, sunt afectate persoanele care se deplasează fără „document care să le permită să justifice faptul că deplasarea se încadrează în sfera uneia dintre aceste excepții”.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy