Coronavirus: o tânără testată pozitiv ce a născut acum câteva zile va fi operată de urgență

Angela Sabău |
Data publicării:
Pacient FOTO: pexels.com
Pacient FOTO: pexels.com

O tânără din Arad care a născut în urmă cu câteva zile va fi operată la Timișoara, în condiții speciale de carantină. Tânăra este infectată cu noul coronavirus.

O femeie din Arad, infectată cu COVID-19, va fi operată la Timişoara în condiţii speciale de carantină. „Este o operaţie minim invazivă, de tip endoscopic. Pacienta este tânără, are 29 de ani. Are indicaţie pentru acest tip de intervenţie. Are icter mecanic şi vom încerca să o vindecăm. Intervenţii chirurgicale nu au mai fost făcute pe pacienţi pozitivi, aşa că ne vom lua toate măsurile de precauţie”, a declarat Raul Pătraşcu, managerul spitalului judeţean din Timişoara, la Antena 3. 

Pacienta a născut acum câteva zile. 

Vezi declarația integral pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel