Coronavirus, statistici: SUA, țara cu cele mai multe îmbolnăviri din lume

Adisa Codruț |
Data publicării:
Coronavirus Covid-19
Coronavirus Covid-19

În SUA s-a înregistrat joi, 26 martie, cele mai numeroase cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19. Președintele american a afirmat că nu se cunosc cifrele reale din China.

Coronavirus, SUA. Statele Unite au devenit joi ţara cu cele mai multe cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19, depăşind China şi Italia, iar pandemia COVID-19 continuă să se extindă într-un ritm accelerat, arată statisticile citate de Agerpres.

Universitatea Johns Hopkins a dar cifra de 82.404 de cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus, în timp ce publicaţia The New York Times menţionează 81.321 de cazuri. În statisticile oficiale ale Centrului pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor figurează un număr de 68.440 de cazuri de îmbolnăvire şi 994 de decese la o populaţie de 326 de milioane de locuitori. Preşedintele SUA Donald Trump a afirmat sceptic: „Nu ştiţi care sunt cifrele (reale) în China”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel