Coronavirus, un nou raport din China: 78 de noi cazuri, majoritatea contaminări importate

Adisa Codruț |
Data publicării:
Coronavirus, echipament de protectie. Foto: MTI
Coronavirus, echipament de protectie. Foto: MTI

Într-un raport chinez publicat marți, 24 martie, apar 78 de cazuri noi de COVID-19, majoritatea contaminări din străinătate.

Coronavirus, China. Temeri legate de un nou val de contagiune cu COVID-19 provoacă un raport chinez publicat marți, 24 martie, în care sunt raportate 78 de cazuri de COVID-19, majoritatea contaminări importate din străinătate. Într-un bilanț al Ministerului Sănătății din aceeași țară au fost înregistrate şapte decese, toate la Wuhan. Tot acolo s-a semnalat un nou caz după cinci zile fără contaminări suplimentare, potrivit Agerpres.

Sursa citată mai precizează că din cele 78 de noi contaminări semnalate marţi, 74 sunt cazuri aşa-zise importate, aproape dublu faţă de ziua precedentă. Mai multe orașe chineze au luat măsuri stricte și îi pun în carantină pe noii sosiţi. DE ieri, 23 martie, toate zborurile internaţionale spre Beijing trebuie să facă escală în prealabil pe alt aeroport chinez unde pasagerii sunt supuşii depistării virusului.

Coronavirusul a cauzat peste 80.000 de cazuri şi 3.277 de decese anunţate oficial în China.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel