COVID-19: 93 de români, repatriați cu un zbor special din Malta

Florina Pop / 12 mai 2020 / 16:52
Călătorie
Călătorie

93 de români au fost repatriați luni noaptea, cu o cursă aeriană specială, din Malta în București. 

Aproape 100 de români aflați în Malta au fost aduși, luni noaptea, în țară cu o cursă aeriană specială. Cei 93 de români se aflau temporar în Malta.

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe transmit un mesaj:

”MAE reînnoiește cu fermitate apelurile făcute anterior privind evitarea oricăror călătorii externe care nu sunt absolut esențiale. Astfel de călătorii pot antrena riscuri majore, periclitând siguranța cetățenilor și posibilitatea acestora de revenire în țară. MAE face apel la cetățenii români cu domiciliul sau reședința în străinătate de a respecta cu strictețe recomandările autorităților din aceste state și subliniază că deplasările către România sunt afectate de restricțiile impuse de statele de tranzit, care determină ca posibilitățile de asistență din partea autorităților române să fie reduse și pot constitui un factor suplimentar de propagare a infecției cu COVID-19, punând astfel în pericol siguranța cetățenilor români în cauză și a celor de acasă”.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy