COVID-19, focar la Spitalul Municipal din Sighetu Marmației: 20 de oameni infectați

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Spitalul Municipal Sighetu Marmației     Foto: Facebook
Spitalul Municipal Sighetu Marmației Foto: Facebook

Încă șapte persoane de la Spitalul Municipal din Sighetu Marmației din  Maramureș au fost testate pozitiv la COVID-19. În total, 20 de oameni sunt infectați.

Încă șapte persoane de la Spitalul Municipal Sighetu Marmației din Maramureș au fost testate pozitiv la noul coronavirus. În ultimele zile, al 13 persoane au fost depistate pozitiv, din rândul angajaților. În total, 20 de persoane sunt acum internate la secția Infecțioase, unde primesc tratament.

„La Spitalul Municipal Sighetu Marmației, în urma testării pentru depistarea virusului SARS-COV19, sunt pozitivi șapte pacienți internați într-o secție a unității medicale. Cei șapte pacienți infectați cu noul Coronavirus au fost izolați și mutați în secția de boli infecțioase”, se arată în comunicarea de presă.

„Direcția de Sănătate Publică Maramureș a procedat la recoltarea de probe în secție, la  personalul medical și la ceilalți pacienți, iar rezultatele testelor sunt negative. S-a procedat la curățenia și dezinfecția secției unde au fost internați inițial cei șapte pacienți. Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică. De asemenea, au fost luate măsurile necesare pentru protecția personalului și pacienților în scopul prevenirii și limitării răspândirii infecției cu noul Coronavirus”, se mai arată în document.

În Maramureș sunt în izolare la domiciliu 3.038 de persoane, statistică ce include și membrii familiei și sunt 42 de persoane în carantină.

Din cele 141 de persoane confirmate până acum, 30 sunt internate și se află sub tratament, iar 105 au fost vindecate și externate. Ate șase persoane au decedat din cauza COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel