COVID-19: mamă cu COVID-19, moartă înainte să-și țină bebelușul în brațe

Adisa Codruț / 27 apr 2020 / 16:54
Bebeluș
Bebeluș

O mamă din State, bolnavă de COVID-19, a murit fără să-și poată ține al patrulea copil în brațe.

Debele, o mamă din orașul Takoma Park, Maryland, SUA, infectată cu COVID-19 și însărcinată cu al patrulea copil, a murit înainte să-și poată ține bebelușul în brațe. Imediat după ce a dat naștere a fost separată de nou-născut din cauza coronavirusului.

Primarul localității unde a trăit Debele a început ședința consiliului virtual al orașului, cu un moment de reculegere: ”În această seară, aș dori să ne pornim cu un moment de reculegere - a spus ea, afișând o imagine cu Debele cu soțul ei și cu cei trei copii mai mari - în ultimele câteva săptămâni, vorbind cu familia și prietenii, și mai ales astăzi, unul dintre lucrurile pe care le-am aflat este că numele ei înseamnă ”comunitatea mea, oamenii mei”. Și ați putea spune prin zâmbetul ei în această imagine. Ea a însemnat atât de mult pentru comunitatea noastră, orașul nostru mai larg... în rândul comunității etiopiene din orașul nostru și a familiei sale”, potrivit cbsnews.com.

Medicii precizează că majoritatea femeilor însărcinate nu par să prezinte un risc mai mare din cauza COVID-19, iar multe nu prezintă simptome deloc.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy