COVID-19: mesaj fals atribuit lui Raed Arafat și transmis DSP-urilor din țară

Adisa Codruț |
Data publicării:
Simptome COVID-19
Simptome COVID-19

Reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică atrag atenția asupra unui mesaj fals atribuit lui Raed Arafat și transmis DSP-urilor din țară.

Autoritățile sanitare atrag atenția asupra faptului că circulă un mesaj fals pus pe seama secretarul Raed Arafat și transmis DSP-urilor din țară.

”Grupul de Comunicare Strategică atrage atenția mass-media asupra unui mesaj fals, atribuit Secretarului de Stat Raed Arafat și transmis Direcțiilor de Sănătate Publică din țară.
Mesajul este transmis de pe adresa de mail [email protected], adresă care nu aparține niciunei instituții guvernamentale și care folosește o succesiune similară, dar parțială, a literelor care compun domeniul de internet rezervat Guvernului. Textul este conceput pentru a lăsa impresia că se solicită Direcțiilor de Sănătate Publică să raporteze discreționar numărul de infectări și de decese. Mesajul este unul fals și facem apel la mass-media de bună-credință să nu popularizeze acest tip de mesaje create special pentru a induce ideea că cifrele raportate public nu sunt reale”, transmit autoritățile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel