COVID-19: Rata de infectare scade considerabil în Spania

Adisa Codruț |
Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus

Rata de infectare cu noul coronavirus a scăzut în Spania la sub 1. În acest condiții, autoritățile se gândesc la relaxarea restricțiilor.

Aproape toate regiunile din Spania au o rată de contagiere per pacient, denumită "R", subunitară, a declarat miercuri directorul Serviciilor de urgenţă din această ţară, arată surse citate de agerpres.ro. „În acest moment, aproape toate regiunile din ţară au o rată de reproducere a infecţiilor mai mică decât numărul 1”, a explicat oficialul spaniol în faţa reporterilor care au participat la o informare pentru presă, organizată online.

„Dacă nu avem o rată de reproducere - numărul cazurilor secundare produse de fiecare caz confirmat - care să se situeze, în medie, sub cifra 1, atunci nu putem să avem în vedere o relaxare a restricţiilor în ceea ce priveşte mobilitatea populaţiei”, a adăugat Fernando Simon. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel