Cristi Borcea, internat de urgență la Spitalul Floreasca. Are probleme cu inima

Adisa Codruț |
Data publicării:
Fostul acționar de la Dinamo, Cristi Borcea, a ajuns din nou la spital din cauza problemelor cu inima. Foto: B1TV
Fostul acționar de la Dinamo, Cristi Borcea, a ajuns din nou la spital din cauza problemelor cu inima. Foto: B1TV

Fostul acționar de la Dinamo, Cristi Borcea, care era încarcerat la Penitenciarul Rahova pentru executatea unei pedepse cu închisoarea, a ajuns noaptea trecută la Spitalul de Urgență Floreasca, pentru că are probleme cu inima.

Astăzi, Cristi Borcea nu a putut ajunge la Înalta Curte de Casație și Justiție unde avea termen într-un dosar. Avocații săi au anunțat că fostul acționar de la Dinamo a fost internat de urgență la Spitalul de Urgență Floreasca, noaptea trecută, după ce i s-a făcut rău.

Cristi Borcea care era încarcerat la Penitenciarul Rahova unde execută o a doua pedeapsă cu închisoarea, are demult probleme cu inima. De altfel, se știe că are câteva stenturi montate și că afectarea vasculară este cronică.

De la Penitenciar la Spitalul de Urgență Florească. Borcea a fost adus cu ambulanța și este internat sub pază, în stare stabilă, la Secția de Chirurgie cardiovasculară. 

„Acum, e bine. Este ok. Au fost doar niște analize, niște dureri la picior, se speriase un pic pentru că are, de mai multă vreme, probleme cu circulația sângelui. Din cauza asta are și probleme cu somnul", au declarat, pentru Libertatea.ro, apropiați ai familiei omului de afaceri.

Borcea a fost interenat și la mijlocul lunii februarie, la spitalul Penitenciarului Rahova, pentru mai multe investigații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel