Cum poate fi crescut numărul de donatori de organe. Opinia directorului ANT

Florina Pop / 24 iul 2020 / 23:21
EXCLUSIV
Transplant organe
Transplant organe

Medicul Radu Zamfir a vorbit la emisiunea Academia de Sănătate despre cum ar putea fi crescut numărul de donatori de organe.

Invitat al emisiunii Academia de Sănătate, medicul Radu Zamfir a declarat că se dorește creșterea numărului de donatori de organe.

”Ne dorim să se întâmple acest lucru. Practic, la întâlnirile realizate cu coordonatorii de transplant se împărtășește această experiență, a celor care au o activitate mai importantă. Practic, ceilalți își expun problemele, le găsesc soluții, le găsesc soluții întrebându-i pe ceilalți care s-au dovedit că au o activitate constanță și cuantificată în cifre semnificative. De fiecare dată, după aceste întâlniri, a fost un reviriment al activității de donare, de identificare a donatorilor, de finalizare a acestor proceduri prin apariția donatorilor, efectuarea prelevărilor multi-organ și în celelalte centre decât cele trei care ne-au obișnuit cu o frecvență mai mare a donatorilor”, afirmă medicul Radu Zamfir.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.23
YesMy