Cum să scapi de energiile negative. Adriana Dobrescu: Extraordinar de puternic!

Monika Baciu |
Data publicării:
EXCLUSIV
energiile negative - FOTO: Freepik@AroPoint
energiile negative - FOTO: Freepik@AroPoint

Acest ritual absolut simplu te scapă de toate energiile negative. Poți chiar să scapi de dureri. 

Terapiile energetice sau curățarea energetică sunt practici din domeniul spiritualității și al medicinii alternative. Curățarea energetică presupune eliminarea sau echilibrarea energiilor negative sau perturbatoare din corpul energetic al unei persoane. Aceasta este o practică comună în multe culturi și tradiții spirituale, iar tehnicile pot varia considerabil de la o tradiție la alta.

Curățarea energetică este un proces prin care se îndepărtează și se elimină energia negativă sau perturbatoare dintr-un anumit spațiu sau din aura unei persoane. Această practică are adesea conotații spirituale sau metafizice și poate fi realizată folosind diverse tehnici și metode, iar Adriana Dobrescu, parapsiholog a explicat care sunt acestea în cadrul emisiunii Ultrapsihologie de la DC MEDICAL și DC NEWS.

Vezi și: Alimentul sănătos care interacționează cu tratamentul pentru tiroidă. Dr. Ruxandra Dobrescu: Niciun alt aliment nu este atât de învăluit în mister și controverse

"Trebuie să ne curățăm și corpul energetic. Putem prelua energii care nu sunt ale noastre. Există persoane în jurul cărora nu poți să stai și mai pleci și cu dureri de cap. Se produce un schimb de energie. Prin aceste legături energetice se pot transmite informații care nu sunt benefice pentru noi. 

Există lucruri pe care le poți face acasă, ca să te cureți energetic. Ar trebui făcută de toată lumea. O faci foarte simplu: e baia cu sare. E cea mai simplă metodă de curățare energetică. Dacă nu ai cadă, lucrurile sunt foarte simple. Iei sare și pui pe jos, în cabina de duș. Apoi intri cu tălpile. Lucrurile sunt foarte simple. Asta e o simplă curățare energetică. 

Pui un pumn de sare, doar să se simtă un pic",  a spus Adriana Dobrescu, parapsiholog, în exclusivitate la emisiunea Ultrapsihologie de la DC MEDICAL și DC NEWS.

Vezi și: De ce unele persoane nu se îngrașă oricât ar mânca. Ce spune, de fapt, despre metabolism

Cum să te scapi de energiile negative cu lumânarea

Curățarea energetică poate fi utilizată pentru a elibera spațiul de energii stagnante sau negative și pentru a crea un mediu mai armonios și echilibrat pentru trăire și activitate.

"Mai există și alte metode, precum metoda de curățare din flacăra lumânării. Este un ritual prin care îți cureți corpul energetic. Aprinzi o lumânare. Prima dată îți deschizi corpul energetic. Mâinile în poziție de rugăciune, inspiri și acum corpul tău energetic este deschis. Din flacăra lumânării, luăm ca și cum am lua dintr-un bol cu apă. 

Luăm lumină și ducem pe fiecare chakră de 5 ori:

- chakra rădăcinei este la baza coloanei

- chakra sacrală este la 2 cm sub buric

- chaka plexului solar care ține de puterea noastră personală este în capul pieptului

- chakra inimii este în zona inimii

- chakra gâtului 

- chakra celui de-al treilea ochi care ține de intuiția noastră

- chakra coroană care ține de conexiunea noastră cu Divinitatea. 

Vezi și: Radu Leca, dezvăluire tulburătoare despre cum s-a vindecat un muribund. Am zis că nu văd bine! Am văzut deasupra omului un abur

Luăm din flacăra lumânării și ducem pe fiecare chakră. E simplu. Începem de jos și terminăm pe cap. Repetăm de 5 ori și ducem lumină în corpul nostru energetic. Este un act ritualic, simbolic, dar extraordinar de puternic pentru curățarea energetică.

Dacă există vreo durere în corp, undeva, putem să luăm lumină și să ducem pe zona care ne doare. Este extrem de important ca apoi să închidem corpul energetic, să nu rămânem cu el deschis", a mai spus Adriana Dobrescu.

Vezi mai multe în VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel