Cum se îngrijesc bărbații. Adina Buzatu: Este interzis. Sunt veșnic mirați, zici că au o problemă tot timpul

Monika Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
cum se ingrijesc barbatii - FOTO: Captură Facebook@Adina Buzatu@Syda_production@Wavebreakmedia_micro@dusanpetkovic
cum se ingrijesc barbatii - FOTO: Captură Facebook@Adina Buzatu@Syda_production@Wavebreakmedia_micro@dusanpetkovic

Cum se îngrijesc bărbații. Adina Buzatu dă de pământ cu bărbații care se pensează.

Cum se îngrijesc bărbații. Îngrijirea personală la bărbați variază în funcție de preferințe, necesități și stilul de viață. Nu există o regulă strictă pentru toate aspectele îngrijirii personale, dar sunt totuși câteva aspecte care trebuie avute în vedere.

Adina Buzatu, cel mai cunoscut stilist specializat în vestimentația masculină, vine cu sfaturi pentru bărbați.

Ce trebuie să știe despre epilare

Epilarea poate fi o opțiune pentru bărbații care doresc să elimine părul de pe anumite zone ale corpului lor.

”Cum se îngrijesc bărbații? Pensat, epilat, manichiură, pedichiură își fac ei toate astea? Dragilor, ține de la caz la caz. Sportivii, artiștii, dansatorii au nevoie să își epileze părul deoarece transpiră și îi deranjează foarte tare, se irită.

Sunt bărbații care au păr pe spate și își fac acest tratament pentru că se simt disconfortabil. Decât să se radă zilnic, mai bine își fac epilare definitivă.

Un bărbat care nu face toate acestea și dorește să rămână în zona masculină, nu își epilează absolut tot părul de pe corp”, a spus Adina Buzatu, cel mai cunoscut stilist specializat în vestimentația masculină, într-un clip postat pe Facebook.

Vezi și: Leguma din bucătăria japoneză cu proprietăți antiinflamatorii și anticancerigene. Cum o poți include în dieta ta

Pensatul sprâncenelor, total interzis în cazul bărbaților

Există bărbați care preferă să-și păstreze sprâncenele naturale, fără pensare excesivă. Stilul sprâncenelor poate varia de la om la om, și unele persoane preferă o formă naturală, mai puțin modificată.

”Pensatul, din punctul meu de vedere este interzis, mai ales că majoritatea își fac virgulițele alea, ”râmele alea” oribile. Sunt veșnic mirați, zici că au o problemă tot timpul. Chiar dacă râd, chiar dacă plâng, la ei e mirarea.

Nu vă pensați. Aveți monosprânceana. Asta e! De ce te pensezi…Ce au 3 fire de aici, cu 200 de fire de aici…Nu atingeți sprânceana, lăsați-o stufoasă, masculină. Se poartă sprâncenele stufoase și la femei, dar la bărbați. Ce căutați cu virgulițe?”, a mai spus Adina Buzatu.

Vezi și: Acneea: cum se dezvoltă și de câte tipuri este. De ce nu dispare din adolescență

Manichiură și pedichiură

Îngrijirea unghiilor este importantă pentru igienă și aspect. Unghiile curate și tăiate corespunzător sunt esențiale. Nu trebuie neapărat să aibă un aspect foarte elaborat, dar să fie îngrijite și curate este crucial.

”Dacă vorbim de manichiură, pedichiură, e obligatorie. Important este să ai o manichiură și pedichiură corecte, igienice. Este vorba de igienă”, a mai explicat cunoscutul designer vestimentar.

În final, îngrijirea personală la bărbați variază foarte mult și depinde de preferințele individuale. Fiecare bărbat decide cum dorește să aibă grijă de aspectul și igiena sa personală, și nu există reguli rigide în acest sens. Important este să se simtă confortabil și să păstreze un nivel minim de igienă și îngrijire personală pentru a-și menține sănătatea și buna prezentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel