De ce unii sunt reticenți la vaccinul anti-COVID. Radu Țincu: nu doar în rândul profesorilor sunt reticențe

Adisa Codruț |
Data publicării:
Flacoane   FOTO: pixabay
Flacoane FOTO: pixabay

Medicul toxicolog Radu Țincu spune că și unii doctori sunt reticenți la noul vaccin anti-COVID.

Medicul Radu Țincu subliniază, la un post TV, că modalitatea în care a fost prezentat public vaccinul anti-COVID explică de ce unele persoane sunt reticente la acesta și refuză vaccinarea.

”Nu doar în rândul profesorilor sunt reticențe, ci și în rândul medicilor sunt oameni care nu vor să se vaccineze anti-COVID pentru că modalitatea în care s-a prezentat acest vaccin mi s-a părut destul de superficială. În primul rând trebuie să înțelegem cu ce se ne vaccinăm. Niciun vaccin din cele care au ajuns în faza trei nu sunt aprobate. pentru niciun vaccin nu s-a depus documentația necesară. Este imposibil să spui de pe acum dacă trebuie vaccinat un vaccin ipotetic despre care nu se știe nimic. Această modalitate superficială a autorităților de a promova acest vaccin va duce și la eșecul acestei campanii”, a declarat medicul Radu Țincu.

Mai multe puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel