DECIZIE în cazul Dr Camelia SMICALA: Cei doi copii, Maria și Mihai, se întorc DEFINITIV la mama lor!

Dana Lascu |
Data publicării:
Camelia Smicala alături de fiica e Maria și băiatul - Mihai. Foto: Facebook
Camelia Smicala alături de fiica e Maria și băiatul - Mihai. Foto: Facebook

Cazul medicului român Camelia Smicală, căreia i-au fost instituționalizați copiii, cu forța, de către statul finlandez, a ajuns la final. Instanța a dat decizia mult așteptată! 

Cazul doctoriței Camelia Smicală este deja bine cunoscut în lume, și nu numai în Europa.

De cinci ani, mama Camelia Smicală încearcă să își reîntregească familia și să aibă din nou copiii alături de ea, după ce Mihai și Maria Jalaskoski au fost instituționalizați în mod abuziv, deși tot legea finlandeză spune că pot fi luați minorii din familie doar dacă există un pericol de violență asupra acestora, situație care nu a existat niciodată în această familie. 

2013 zile a durat bătălia dusă de mama Camelia Smicală pentru copiii ei. În acest timp cu greu i-a putut vedea, și doar sub supraveghere. 

În urmă cu câteva minute, a venit anunțul așteptat de toată lumea: 

„ÎNVINGĂTORII
Fraților, astăzi Tribunalul Administrativ Tampere a dat hotărârea în cazul Smicală - Maria și Mihai se întorc acasă în cel mai scurt timp! Necontrolații de la primăria Tampere NU mai pot face recurs!
Ziua 2013”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel