Dezbatere despre plasmă la Palatul Parlamentului

Adisa Codruț / 07 oct 2019 / 11:05
Banca de sânge și plasmă va putea fi construită
Banca de sânge și plasmă va putea fi construită

Asociaţia Română a Pacienţilor cu Imunodeficienţe Primare și Comisia pentru Sănătate Publică a Senatului României organizează marți, 8 octombrie, de la ora 11.00, dezbaterea publică "Plasmă pentru România".

Dezbatere, plasmă. Asociaţia Română a Pacienţilor cu Imunodeficienţe Primare (ARPID) în parteneriat cu Comisia pentru Sănătate Publică a Senatului României organizează dezbaterea publică "Plasmă pentru România", dedicată prezentării şi discutării soluţiilor pentru colectarea şi procesarea de plasmă umană în România.

Dezbaterea va avea loc marţi, 8 octombrie 2019, începând cu ora 11, în sala Avram Iancu de la Palatul Parlamentului şi se va încheia cu adoptarea unei Declaraţii privind urgenţa colectării şi procesării de plasmă umană în România. Au fost invitaţi să participe la această dezbatere reprezentanţi ai Parlamentului României, ai Guvernului României, ai Administraţiei Prezidenţiale, ai unor instituţii publice cu atribuţii în domeniul sângelui şi plasmei, alături de specialişti şi reprezentanţi ai companiilor private din domeniu, potrivit Agerpres.

Articole Recomandate
Comentarii
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2019 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.23