Dezbatere despre plasmă la Palatul Parlamentului

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Transfuzii de sânge și plasmă
Transfuzii de sânge și plasmă

Asociaţia Română a Pacienţilor cu Imunodeficienţe Primare și Comisia pentru Sănătate Publică a Senatului României organizează marți, 8 octombrie, de la ora 11.00, dezbaterea publică "Plasmă pentru România".

Dezbatere, plasmă. Asociaţia Română a Pacienţilor cu Imunodeficienţe Primare (ARPID) în parteneriat cu Comisia pentru Sănătate Publică a Senatului României organizează dezbaterea publică "Plasmă pentru România", dedicată prezentării şi discutării soluţiilor pentru colectarea şi procesarea de plasmă umană în România.

Dezbaterea va avea loc marţi, 8 octombrie 2019, începând cu ora 11, în sala Avram Iancu de la Palatul Parlamentului şi se va încheia cu adoptarea unei Declaraţii privind urgenţa colectării şi procesării de plasmă umană în România. Au fost invitaţi să participe la această dezbatere reprezentanţi ai Parlamentului României, ai Guvernului României, ai Administraţiei Prezidenţiale, ai unor instituţii publice cu atribuţii în domeniul sângelui şi plasmei, alături de specialişti şi reprezentanţi ai companiilor private din domeniu, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel