Dietă de vedetă: ce mănâncă Meghan Markle într-o zi, pentru silueta de invidiat

Adisa Codruț |
Data publicării:

Dieta lui Meghan Merkle cu care își menține silueta de invidiat nu este nici pe departe atât de pretențioasă cum ne-am fi așteptat. Iată care este meniul ei obișnuit:

De când a apărut vestea că fosta actriță din serialul Suits, Meghan Markle (acum ducesă de Sussex) era logodită și urma să se căsătorească cu prințul Harry, toate privirile au fost îndreptate asupra ei. Apoi a fost nunta regală, când milioane de oameni din întreaga lume au așteptat cu răsuflarea tăiată să o vadă în rochia albă, în care a arătat absolut încântătoare. Dar cum de se menține într-o formă atât de bună? Asta se datorează în bună parte a ceea ce mănâncă într-o zi.

Nu refuză cartofii prăjiți

Când încă filma pentru Suits, Meghan Markle i-a spus odată lui Delish ce mănâncă într-o zi. Se pare că preferatele ei sunt cartofii prăjiți și vinul! Desigur, nu poate să le consume chiar ori de câte ori vrea. Când filma îndrăgitul serial TV era foarte disciplinată când era vorba de nutriția ei.

Dar silueta eu frumoasă s-ar putea să fie datorată exercițiilor yoga. Se pare că Meghan adoră yoga și își face timp în fiecare zi. Iată ce obișnuiește să consume:

Dimineața, la trezire, apă caldă cu un pic de lămâie

Mic dejun: crupe de ovăz cu banane și sirop de agave

Prânz: salată cu un pic de proteine ​​(cum ar fi puiul)

Gustare: măr cu unt de migdale și sare de mare

Pre-cină: suc verde

Cina: paste cu dovlecei / dovlecei, mult parmezan și un pahar de vin

Când Meghan nu filma, era mai puțin strictă în ceea ce privește dieta. Chiar dacă nu înfulecă tot felul de gustări, nu a spus nu cartofilor prăjiți, din când în când.

La micul dejun, acum Ducesei de Sussex îi place să mănânce o omletă cu ierburi proaspete și brânză pe pâine prăjită. La prânz, ea alege deseori fructe de mare. De multe ori alege supă la cină.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel