Dr Cătălin Badiu (SUUB): Dezvoltarea chirurgiei cardiovasculare, la Interviurile DC Medical

Dana Lascu / 12 sep 2019 / 13:45
EXCLUSIV
Conf univ dr Cătălin Badiu. Foto: DC Medical
Conf univ dr Cătălin Badiu. Foto: DC Medical

Cunoscutul chirurg bucureștean Cătălin Badiu, vine astăzi, la ora 17.00, la Interviurile DC Medical, pentru a explica cum a fost dezvoltată chirurgia cardiovasculară la Spitalul Universitar de Urgență din București (SUUB), dar și de ce în România avem o nevoie atât de mare de astfel de intervenții. Emisiunea va fi transmisă pe pagina de Facebook și canalul de Youtube ale DC Medical.

Conf. Dr. Cătălin Constantin Badiu este șeful Compartimentului de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Universitar de Urgență București (SUUB). Este absolvent al Universității de medicină „Ludwig Maximilians Universität" din München, bdoctor în științe medicale, și până în 2015 a lucrat Deutsches Herzzentrum Muenchen, cel mai mare spital din Europa dedicat exclusiv unui singur organ: inima.

Reîntors în România, medicul s-a implicat în dezvoltarea chirurgiei cardiovasculare la Spitalul Universitar de Urgență București (SUUB), unul dintre cele mai mari din țară, unde conduce acum Compartimentul de profil.

La Interviurile DC Medical, reputatul chirurg va vorbi despre înființarea acestui compartiment, despre nevoia de dezvoltare a chirurgiei cardiovasculare în România, dar și despre pacienții care pot beneficia de astfel de intervenții, pentru că acestea nu se pretează tuturor patologiilor cardiovasculare.

Emisiunea va fi transmisă, astăzi, de la ora 17.00, pe pagina de Facebook și canalul de Youtube ale DC Medical.


Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy