Dr Liviu Ojoga: Ortopedia și traumatologia modernă. Interviurile DC NEWS și DC MEDICAL

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Dr Liviu Ojoga. Foto: DC MEDICAL
Dr Liviu Ojoga. Foto: DC MEDICAL

Invitatul ediției de vineri, 17 mai, a Interviurilor DC News și DC Medical este dr Liviu Ojoga, medic primar ortopedie, șeful Secției Ortopedie-Traumatologie Spitalul Clinic Sanador, iar subiectul, evident, este legat de tehnicile moderne de rezolvare a afectărilor aparatului locomotor. Emisiunea va fi transmisă simultan, de la ora 11.00, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical.

Dr Liviu Ojoga este medic primar ortopedie, șeful Secției Ortopedie - Traumatologie Spitalul Clinic Sanador, asistent universitar Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și Doctor în Medicină cu lucrarea: „Diagnosticul și tratamentul modern al sindromului de impingement la nivelul umărului".

La ediția specială a emisiunii Interviurile Dc News și Dc Medical de mâine, vineri, 17 mai, reputatul specialist va atinge mai multe subiecte din disciplina Ortopedie și Traumatologie.

Subiecte de actualitate

În primul rând, el ne va prezenta evoluția tehnicilor chirurgicale și nu numai în ortopedia și traumatologia modernă.
Va vorbi despre rupturile de ligamente, atât la sportivii de performanță cât și la oamenii normali: de ce se întâmplă, cum se produc, cum îți dai seama că ai o astfel de leziune și, foarte important, ce mijloace de tratament există. De asemenea, și cât de repede se poate recupera un pacient cu o astfel de leziune.

Dr Liviu Ojoga va explica și ce sunt artrozele, adică gonartroza, coxartroza și omartroza, detaliind, la fiecare, cauzele apariției lor, simptomele care trebuie să ne dea de gândit, și cum pot fi ele corectate, de la simplele injecții cu acid hialuronic, până la înlocuirea artriculațiilor afectate cu proteze.

Nu în ultimul rând, vom afla cum pot fi corectate instabilitățile la genunchi și la umăr, dar și cum se face recuperarea, astfel încât pacienții care au afectări ale aparatului locomotor să poată reveni la viața normală de zi cu zi.

Emisiunea va fi transmisă simultan, de la ora 11.00, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, iar ulterior va putea fi urmărită și aici. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel