Dr Monica Pop: Sunt bine! Nu am întrerupt TRATAMENTUL de ani de zile

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:

Medicul Monica Pop a scris pe Facebook că starea ei de sănătate este bună și că nu a întrerupt tratamentul de ani de zile.

Medicul oftalmolog Monica Pop anunță pe rețelele sociale că se simte bine și că, în ciuda unor materiale despre ea, nu a întrerupt tratamentul pe care-l urmează de ani de zile.

”SUNT BINE! ORIBILA DORINȚĂ JOSNICĂ DE AUDIENTĂ PENTRU UNII DIN MEDIA! MINCIUNI, SCOATERI DIN CONTEXT, INTERPRETĂRI DUPĂ INTERES, CRASĂ DEZINFORMARE ! ȘI JIGNITOARE, DAR NU LE PASĂ!  IAR CÂND E VORBA DESPRE SĂNĂTATE ȘI VIAȚĂ, E INCALIFICABIL!!!

Cu câtă lipsă crasă de profesionalism "anunță" așa-ziși jurnaliști, care numai de calitate îndoielnică pot fi, din moment ce habar n-au despre o situație pe care, cică, o descriu, că eu aș avea din nou probleme cu boala! Poate că unii așa ar vrea să fie! Oribil! Dar, pentru cei pentru care eu reprezint ceva, care țin la mine, prieteni, apropiați, pacienți foști, actuali și viitori, colegi, oameni de bine, anunț pe această cale că SÂNT BINE ȘI CĂ NU AM ÎNTRERUPT TRATAMENTUL de ANI de zile, pentru că așa este schema, nu pentru alt motiv, oribil inventat numai de ei! L-am facut mereu, periodic, conform indicațiilor.  

Dar în tot acest timp, am avut o viață normală, ca și înainte, atât profesională, cât și acasă! Nu am ascuns niciodată nimic legat de acest aspect. Am ales să fac public despre boală pentru a încuraja pe cei afectați și pentru a combate afirmațiile unor moderatori lipsiți de cunoștințe, dar și de suflet, care descurajează oribil pacienții cu această boală, numind-o, oribil, "necruțătoare", "neiertătoare" sau chiar și "letală"! Când ar putea perfect înlocui aceste cuvinte crunte cu "boală severă", "boala gravă"! etc. Nu le pasă deloc că pot zdrobi suflete și speranțe!

Când spui că boala e necruțătoare, pacientul, și asa afectat și psihic, (e și normal), se gândește că oricum va muri dacă așa a spus nu știu care la tv! Și cade moral, e descurajat și abia atunci poate "cădea" de tot! Atitudine urâtă și nepermisă pentru cei care se pretind reprezentanți ai mediei! Arată incultură crasă și răutate! Fac mult rău și sunt convinsă că ei știu asta, dar, nu le pasă! Deloc! Audiență să fie! Cu orice preț! Marți seara, 19.01, in emisiunea de la Antena 3 am spus că vin de la tratament perfuzie, bineînțeles că era adevarat (e periodică), pentru a explica unul din motivele pentru care nu mă vaccinez (Dr. Rafila a și spus acolo că pacienții oncologici, sub tratament, nu se vaccinează. Dar am și altul - șoc anafilactic în antecedente) și pentru a explica de ce am mască în platou! În niciun caz nu pentru altceva! Dar HIENELE abia au așteptat să scrie o mizerie neadevărată, ceva tragic, unii din ei, din păcate, la care chiar nu mă așteptam! Cei care chiar țin la mine să fie liniștiți! Le mulțumesc pentru mesajele de suflet. Nu mor caii când vorr CÂINII!”, notează medicul Monica Pop pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel