Dr Nicolae Bacalbașa, infectat cu COVID. „Sunt dependent de oxigen”

Dana Lascu / 30 noi 2020 / 15:25
Nicolae Bacalbașa. Foto: Facebook
Nicolae Bacalbașa. Foto: Facebook

Dr Nicolae Bacalbașa este infectat cu  COVID-19. Din păcate, are o formă mai dificilă de boală și este dependent de oxigen. 

Dr Nicolae Bacalbașa, medic anestezist, scriitor și om politic din România, este infectat cu COVID. Și are o formă mai dificilă de boală. Anunțul l-a făcut chiar el, în direct la un post tv. 

„Mă aflu într-o situație absolut anormală, dependent de oxigen”, a spus Dr Nicolae Bacalbașa, în direct la România TV. Abia putând vorbi, cunoscutul om politic a spus că virusul circulă printre noi și că ar trebui fiecare să se gândească propria persoană. Dar chiar și așa, recunoaște că e greu să fie respectate restricțiile. „E foarte greu pe omul care-i animal social să-l faci să respecte distanțarea. N-ai ce face. În viață din păcate te pui în fața unor situații, din care esențial este să supraviețuiești. E aproape imposibil să te ferești, sigur că da, asta este. Dar din păcate unii facem forme mai urâte. În funcție de genele tale, de starea de sănătate anterioară”, a spus medicul, care are 76 de ani. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy