Dr Tudor Ciuhodaru: Urgent, TESTARE NAȚIONALĂ! Suntem pe un teren minat, se va întâmpla ca la Suceava

Dana Lascu |
Data publicării:
Medicul Tudor Ciuhodaru
Medicul Tudor Ciuhodaru

Dr Tudor Ciuhodaru spune că este urgentă începerea unui program de testare națională, altfel vom păți ca la Suceava. „Suntem pe un teren minat” a arătat medicul. 

„Propun (din nou!) un program național de testare, expuși sau suspecți, începând cu cei din linia întâi. 13 cadre medicale din Iași sunt infectate, 812 la nivel național”, arată dr Tudor Ciuhodaru. 

El spune că riscăm ca situația de la Suceava să se multiplice în toat țara. 

„Dacă nu introducem testarea largă (inclusiv asimptomaticii) infecțiile nosocomiale cu coronavirus vor crește peste tot ca la Suceava. Suntem pe un teren minat! Testarea extinsă (expuși/suspecți) e singura opțiune sănătoasă pentru a-i depista pe cei contagioși (chiar asimptomatici) și pentru a limita severitatea și durata pandemiei. Fac apel ca Președintele să se implice, să implice și CSAT pentru ca acest program național de testare extinsă (începând cu personalul medical) să fie pus cât mai repede în practică”, a scris dr Tudor Ciuhodaru, pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel