Dragoș Bucur, diagnosticat cu COVID-19. Emisiunea „Visuri la cheie”, suspendată temporar

Dana Lascu |
Data publicării:
Dragoș Bucur. Foto: Facebook/pagina personală
Dragoș Bucur. Foto: Facebook/pagina personală

Reprezentanții PRO TV au confirmat că actorul Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie”, are COVID-19. În ce stare se află actorul

Din fericire, Dragoș Bucur a făcut o formă ușoară a bolii COVID-19. Atât starea sa de sănătate, cât și a familie, sunt bune. 

După ce Dragoș Bucur a fost confirmat pozitiv, producătorii au decis ca toată echipa de producție, dar și arhitecții și designerii implicați în show, să intre în autoizolare până la aflarea rezultatelor testelor.

„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, le doresc tuturor sănătate” a declarat Dragoș Bucur.

Informația a fost confirmată și de oficialii Pro TV. „Am oprit filmările temporar, până la aflarea următoarelor vești”, se arată în comunicatul PRO TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel