E OFICIAL! Parcurile se redeschid din 15 mai! Comitetul pentru Situații de Urgență București, decizie

D.C. |
Data publicării:
Speranța de viață
Speranța de viață

Comitetului Municipiului București pentru Situaţii de Urgență a decis, astăzi, că din 15 mai parcurile din Capitală vor fi redeschise. Iată anunțul oficial: 

„Astăzi, 12 mai 2020, s-a desfășurat ședința extraordinară a Comitetului Municipiului București pentru Situaţii de Urgență, în sistem videoconferință, în cadrul căreia s-a adoptat, cu majoritate de voturi, hotărârea de redeschidere a parcurilor de pe raza municipiului București, la data încetării stării de urgență”, anunță oficialii. 

Reamintim faptul că hotărârea referitoare la închiderea parcurilor din municipiul București, pe durata stării de urgență, a fost adoptată prin Hotărârea Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, nr. 7/27.03.2020, fiind una din măsurile proactive implementate pentru a preveni răspândirea și îmbolnăvirea populației cu coronavirus și Covid-19.

Potrivit dispozițiilor art. 1 din Decretul nr. 240/14.04.2020, emis de Președintele României, starea de urgență pe teritoriul României a fost prelungită cu 30 de zile, începând cu data de 15 aprilie 2020, perioadă care se încheie oficial la 15 mai, când vom intra, cel mai probabil, în stare de alertă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel