E OFICIAL! Parcurile se redeschid din 15 mai! Comitetul pentru Situații de Urgență București, decizie

D.C. / 12 mai 2020 / 19:56
Optimismul te face să trăiești mult peste speranța de viață
Optimismul te face să trăiești mult peste speranța de viață

Comitetului Municipiului București pentru Situaţii de Urgență a decis, astăzi, că din 15 mai parcurile din Capitală vor fi redeschise. Iată anunțul oficial: 

„Astăzi, 12 mai 2020, s-a desfășurat ședința extraordinară a Comitetului Municipiului București pentru Situaţii de Urgență, în sistem videoconferință, în cadrul căreia s-a adoptat, cu majoritate de voturi, hotărârea de redeschidere a parcurilor de pe raza municipiului București, la data încetării stării de urgență”, anunță oficialii. 

Reamintim faptul că hotărârea referitoare la închiderea parcurilor din municipiul București, pe durata stării de urgență, a fost adoptată prin Hotărârea Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, nr. 7/27.03.2020, fiind una din măsurile proactive implementate pentru a preveni răspândirea și îmbolnăvirea populației cu coronavirus și Covid-19.

Potrivit dispozițiilor art. 1 din Decretul nr. 240/14.04.2020, emis de Președintele României, starea de urgență pe teritoriul României a fost prelungită cu 30 de zile, începând cu data de 15 aprilie 2020, perioadă care se încheie oficial la 15 mai, când vom intra, cel mai probabil, în stare de alertă. 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy