Federația Sindicală Ambulanța amâna mitingul de sensibilizare. Nu va mai avea loc mâine

Dana Lascu |
Data publicării:
Ambulanță
Ambulanță

Federația Națională Sindicală Ambulanță din România a anunțat că mitingul de sensibilizare care era programat pentru maine, 1 octombrie, se amână până la o dată care va fi comunicată ulterior. S-a stabilit o întâlnire cu autoritățile

Federația Națională Sindicală Ambulanța din România anunță amânarea cu o săptămână a Mitingului de sensibilizare care a fost inițial programat pentru data de 1 octombrie 2019, conform calendarului acțiunilor sindicale stabilit și comunicat. Motivul este acela că sindicaliștii se vor întâlni cu autoritățile centrale. 

La întâlnirea cu sindicaliștii vor participa premierul României Viorica Dăncilă, reprezentanți al Camerei Deputaților și miniștrii propuși de sindicaliști. 

„Ziua și data întâlnirii vor fi comunicate la începutul săptămânii viitoare. În funcție de rezultatul întâlnirii se va stabili continuarea, suspendarea sau anularea acțiunilor sindicale programate”, mai arată conducerea Federației Ambulanța. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel