Fetiță cu o monedă blocată în gât, pasată între spitale pentru că avea COVID: „Niciun spital nu o accepta”

Adisa Codruț |
Data publicării:
Ambulanță
Ambulanță

O fetiță de patru ani care avea blocată în gât o monedă, a fost pasată între spitalele din două localități pentru că atât ea cât și mama ei aveau COVID-19. 

La Constanța, o fetiță de patru ani a fost plimbată între două orașe, de la un spital la altul, cu o monedă în gât, întrucât unitățile medicale refuzau internarea pe motiv că micuța și mama ei aveau și COVID-19.

Cele două au fost duse de la Constanța la Medgidia și înapoi, cu ambulanța, și doar la intervenția DSP-ului fata a ajuns într-un final în grija unui medic, care i-a salvat viața. 

„Am chemat ambulanța, am așteptat să vedem unde să ne deplaseze, ca niciun spital nu mă acceptau. Într-un final de la Constanța ni s-a spus să mergem la spitalul Medgidia, fiind suport COVID” a povestit mama fetiței, la Antena 3.

La Medgidia, însă, s-au lovit de încă o problema. Medici nu se puteau ocupa de caz, deoarece nu îi puteau face radiografie, astfel au fost trimise pachet, înapoi la Constanța, la Spitalul Județean, unde au avut de așteptat mai bine de 3 ore, spune mama copilei. 

„Am sunat la DSP, DSP-ul a spus că va vorbi cu Spitalul Constanța să mă primească și întru-un final într-adevăr m-au primit” a arătat femeia care a făcut deja reclamație la DSP pentru modul în care a fost plimbată cu copilul între spitale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel