Fiul lui Kamara, din nou pe masa de operație. Cât costă intervenția chirurgicală: "Sperăm că într-o zi o să se facă bine"

DCMedical Team |
Data publicării:
Kamara
Kamara

Kamara își operează din nou fiul. Oana, mama băiețelului, a dezvăluit și ce sumă va trebui să plătească pentru următoarea intervenție chirurgicală.

Kamara luptă în fiecare zi pentru sănătatea fiului său. După ce Leon a fost  supus la numeroase intervenții, acum micuțul urmează să facă o nouă operație. Din nefericire, fiul lui Kamara va trebui să fie supus unor intervenții chirurgicale perioadice până va împlini 18 ani și se va opri din creștere.

Oana și Kamara sunt pregătiți pentru următoarea intervenție, care va avea loc în luna septembrie, în Spania.

“Leon este bine acum, este răcit puțin, dar e ok! Ar trebui să mergem în Spania pe 14 septembrie, atunci are programare, pentru alungirea de mușchi. Costurile se ridica undeva la 10.000 de euro.

Avem și banii pentru intervenție. În rest, este bine, dăm înainte, merge în fiecare zi la terapie, nu avem ce face, sperăm că într-o zi o să se facă bine.

El nu are prieteni de vârstă lui, mai mult adulții sunt prietenii lui. Însă, înțelege tot, cântă, recită melodii, poezii în franceză. Suntem mândri de el”, a spus Oana pentru playtech.ro

Citește continuarea pe Spectacola și află detalii despre acest subiect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel