Focar COVID la o altă primărie de sector. Spațiile clădirii, dezinfectate de o firmă specializată

DCMedical Team |
Data publicării:
Nou focar de coronavirus
Nou focar de coronavirus

O altă primărie de sector din București se confruntă cu un focar COVID.

Un focar COVID a fost anunțat într-o altă primărie de sector din București. Este vorba de 8 angajați ai Primăriei Sectorului 5, confirmaţi pozitiv cu COVID. 7 dintre ei lucrează în cadrul Direcţiei Resurse Umane, al 8-lea, la Direcţia de Investiţii. S-a realizat o anchetă epidemiologică în urma căreia s-a decis ca toţi colegii celor opt funcţionari care au intrat în contact direct cu aceştia să fie testaţi, iar rezultatul testelor a fost negativ.

Pentru siguranţa personalului şi a cetăţenilor din Sectorul 5, toate spaţiile din clădirea Primăriei au fost dezinfectate de o firmă specializată. Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, le solicită din nou angajaţilor să respecte cu stricteţe măsurile impuse de autorităţi pentru a limita răspândirea COVID-19, mai ales să poarte mască de protecţie în permanenţă. Mai mult, acesta a dispus ca pe toate ecranele aflate în incinta Primăriei să ruleze clipuri de informare referitoare la purtarea corectă a măştii, importanţa igienizării mâinilor şi modalităţile de înscriere în campania de vaccinare şi importanţa acesteia, arată Agerpres.

Tot azi s-a anunțat un alt focar la Primăria Sectorului 6.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel