Focar COVID la Primăria Sectorului 6 București. DECIZIILE de ultimă oră ale Comitetului pentru Situații de Urgență

Florina Pop |
Data publicării:
Instituții declarate focar COVID   Foto: Pixabay
Instituții declarate focar COVID Foto: Pixabay

Edilul Sectorului 6 din cadrul Primăriei Capitalei a anunțat pe rețelele sociale noile măsuri dispuse după ce 7 angajați ai instituției au fost depistați pozitivi cu COVID.

Prezență limitată la birou și testare sunt două dintre măsurile luate joi, 11 martie, de Comitetul Local de Situații de Urgență al Sectorului 6 din cadrul Primăriei București. ”Am decis la sedința Comitetului Local de Situații de Urgență următoarele: 1. În perioada vineri, 12 martie - miercuri 17 martie 2021 vor fi prezenți la birou fizic doar primarul, viceprimarii și funcționarii publici de conducere; 2. Luni, 15 martie angajații Primăriei Sectorului 6 vor fi testați cu teste de tip PCR pentru a identifica posibile alte infectări și evalua corect situația; 3. Miercuri, în urma rezultatelor testelor PCR voi convoca un nou Comitet Local pentru Situații de Urgență pentru a decide, informați fiind, cum ne vom desfășura activitatea în continuare”, notează edilul Ciprian Ciucu pe Facebook.

Acesta anunța ieri că ”în urma testării rapide cu test rapid Covid-19 antigen, 7 angajați din cadrul instituției au fost depistați pozitiv”. Acesta și-a cerut scuze cetățenilor și a mai precizat că ”sunt luate toate măsurile necesare pentru ca această situație să se încheie cât mai rapid, iar lucrurile să revină la normal”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel