Fost pacient la ATI Arad: îmi pierdusem cunoștința. M-am trezit legat de mâini și de picioare încă de pe secție

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Salon de spital    FOTO: pexels.com
Salon de spital FOTO: pexels.com

Un fost bolnav de COVID, de la ATI din cadrul Spitalului Județean Arad, a mărturisit chinul prin care a trecut: sedat zile la rând, s-a trezit legat la mâini și la picioare.

Un bărbat, internat cu COVID, anul trecut la Spitalul Județean Arad, a povestit într-un interviu exclusiv acordat Antena 3 că era sedat zile întregi. Înainte să ajută la Terapie Intensivă, acesta spune că i-a murit un om în brațe: ”mi-a zis să-l ajut puțin să se ridice și și-a dat duhul. L-am lăsat pe pat și am sunat la asistente. (…) și mi s-a spus că ele sunt la neutralizare și că nu poate să vină nimeni”.

A doua zi, de dimineață, avea 42 de grade Celsius. ”Au și zis: ăsta e gata, nu mai avem ce să-i facem. Au încercat totuși să mă 'resusciteze', în ideea în care m-au învelit în cearșafuri umede și pe urmă au zis să mă trimită la ATI. De pe la 39 de grade eu îmi pierdusem cunoștința. M-am trezit legat de mâini și de picioare încă de pe secție", a mărturisit bărbatul.





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel