Frica de operație: soluția inedită găsită de un spital din SUA pentru micuții internați

Adisa Codruț |
Data publicării:
O fetiță conduce o mașinuță de jucărie către sala de operație  
 FOTO: Facebook The Doctors Medical Center
O fetiță conduce o mașinuță de jucărie către sala de operație FOTO: Facebook The Doctors Medical Center

Un spital din State are două mașinuțe de jucărie pe care cei mai mici pacienți le pot conduce din camera unde sunt internați până în sala de operație.

Spital, micuți. Operații sunt stresante și pentru adulți, darămite pentru cei mici care văd doar oameni îmbrăcați în albastru și enorm de multe fire. Un spital din State, The Doctors Medical Center din Modesto, California, a avut o idee creativă ca să-i scape pe copii de stres și anxietate: mașinuțe de jucărie, scrie distractify.com.

Spital, micuți: mașinuță donată

Piticii pot conduce aceste simpatice mașinuțe până în sala de operație. Anul trecut, spitalul american aveau una neagră, iar anul acesta a primit-o pe a doua: una roz, donată de un angajat al spitalului și de familia sa. Vestea a fost anunțată pe Facebook-ul unității medicale din State:

„Doctor Medical Center a făcut o completare programului nostru de chirurgie pediatrică. (...) Scopul este de a reduce anxietatea și stresul și de a face experiența mai puțin înfricoșătoare pentru toți cei implicați.(...) Spitalul chiar a postat un clip video al unuia dintre pacienții lor care călătoresc cu mașina, scriind: «Cu un mic pasager în mașină, Caroline ia (n.r. mașinuța) roz pentru o centrifugare! The Doctors Medical Center are acum două mașini mici disponibile pentru ca tinerii noștri pacienți să meargă în sala de operații. Vedem că stresul și anxietatea se topesc atunci când se urcă în mașină»".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel