Fumezi? Compania care nu mai angajează fumători

Adisa Codruț / 04 ian 2020 / 17:30
Fumătoare
Fumătoare

O mare companie din SUA, cu filiale în aproape jumătate statele americane, a anunțat că de la începutul lui februarie nu va mai angaja fumători.

Companie, fumători. O companie din State a declarat public că va înceta angajarea persoanelor care fumează în cele 21 de state unde are filiale. Mai precis în Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, Delaware, Florida, Georgia, Hawaii, Idaho, Iowa, Kansas, Maryland, Massachusetts, Michigan, Nebraska, Pennsylvania, Texas, Utah, Vermont, Virginia și Washington.

Compania U-Haul are 30.000 de angajați în Statele Unite și Canada, iar noua politică nu se va aplica actualilor angajați, ci celor care vor fi angajați după 1 februarie. "Suntem profund implicați în bunăstarea membrilor echipei noastre. Produsele de nicotină sunt dependente și prezintă o varietate de riscuri grave pentru sănătate. Această politică este un pas responsabil în promovarea unei culturi de bunăstare", spune Jessica Lopez, șefa HE de la respectiva companie, potrivit CNN.

Viitorii angajați vor fi chestionați legat de fumat, iar în majoritatea statelor americane, viitori angajați trebuie să se supună unui screening de nicotină ca să poată fi luați în considerare pentru angajare.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy