Galați, de azi centru regional pentru montarea implanturilor de stimulatoare cardiace

DCMedical Team |
Data publicării:

Orașul Galați devine de marți, 18 mai, centru regional pentru montarea de implanturi pentru stimulatoare cardiace.

Președintele CJ Galați, Costel Fotea, anunță pe Facebook că azi, 18 mai, se realizează primele implanturi de stimulatoare cardiace. 

”Pentru prima oară la #Galați, mâine, 18 mai, la Spitalul Clinic Județean de #Urgență se vor realiza primele implanturi de stimulatoare cardiace. Sunt dispozitive care #salvează #viața pacienților cu probleme de ritm cardiac.Mâine vor fi realizate primele două astfel de #proceduri de către o echipă mixtă de #specialiști de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Galați și de la Institutul de Boli Cardiovasculare și Transplant Târgu Mureș. Echipa va fi condusă de către coordonatorul Programului Național de Implant Stimulatoare și Defibrilatoare Cardiace, prof. dr. Dan Dobreanu.Galațiul este singurul județ din zonă în care se va realiza această procedură medicală”, scrie acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel