Grădiniță din Suceava, închisă ca urmare a absenteismului din motive medicale

Adisa Codruț |
Data publicării:
Copil   FOTO: Pixabay
Copil FOTO: Pixabay

O grădiniță din Suceava și-a suspendat programul din cauza absenteismului prea mare, cauzat de motive medicale. 

La Grădiniţa cu Program Normal nr. 2 din localitatea Horodnic de Sus, structură a Şcolii Gimnaziale "Iulian Vesper" din localitate, au fost suspendate cursurile, în perioada 4-7 februarie, din cauza absenteismului din motive medicale, a informat inspectorul școlar IŞJ Suceava, Grigore Bocanci.

Inspectorul general al IŞJ a precizat că unitatea de învăţământ din Horodnic de Sus are înscrişi 65 de preşcolari, în trei grupe, dintre aceştia, în data de 3 februarie, mai mult de jumătate nu s-au prezentat la cursuri, fiind diagnosticaţi cu viroze respiratorii, iar unul dintre preşcolari a fost internat cu simptome de scarlatină, mai citează agerpres.ro.

Sursa citată a precizat că în intervalul de timp menţionat vor fi realizate acţiuni de dezinfecţie a spaţiilor şcolare.

Alte două grădiniţe, una din municipiul Suceava şi alta din Fălticeni au avut activitatea suspendată parţial în perioada 27-29 ianuarie, respectiv 29-31 ianuarie, după ce mai mulţi copii au fost diagnosticaţi cu gripă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel