Grădiniță din Suceava, închisă ca urmare a absenteismului din motive medicale

Adisa Codruț / 04 feb 2020 / 23:50
Copil   FOTO: Pixabay
Copil FOTO: Pixabay

O grădiniță din Suceava și-a suspendat programul din cauza absenteismului prea mare, cauzat de motive medicale. 

La Grădiniţa cu Program Normal nr. 2 din localitatea Horodnic de Sus, structură a Şcolii Gimnaziale "Iulian Vesper" din localitate, au fost suspendate cursurile, în perioada 4-7 februarie, din cauza absenteismului din motive medicale, a informat inspectorul școlar IŞJ Suceava, Grigore Bocanci.

Inspectorul general al IŞJ a precizat că unitatea de învăţământ din Horodnic de Sus are înscrişi 65 de preşcolari, în trei grupe, dintre aceştia, în data de 3 februarie, mai mult de jumătate nu s-au prezentat la cursuri, fiind diagnosticaţi cu viroze respiratorii, iar unul dintre preşcolari a fost internat cu simptome de scarlatină, mai citează agerpres.ro.

Sursa citată a precizat că în intervalul de timp menţionat vor fi realizate acţiuni de dezinfecţie a spaţiilor şcolare.

Alte două grădiniţe, una din municipiul Suceava şi alta din Fălticeni au avut activitatea suspendată parţial în perioada 27-29 ianuarie, respectiv 29-31 ianuarie, după ce mai mulţi copii au fost diagnosticaţi cu gripă.

Articole Recomandate
Comentarii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.28