Gravidă în vârstă de 36 de ani, a murit așteptând rezultatul testului pentru COVID-19

Adisa Codruț |
Data publicării:
Decese
Decese

O femeie de 36 de ani, gravida, a murit la UPU Craiova, în timp ce aștepta rezultatul testului pentru COVID-19. 

Gravida era suspectă de COVID-19 și a fost transferată inițial de la Băilești la Filantropia - Maternitate, însă pentru că se simțea foarte rău a ajuns la Spitalul Județean. Nici ea și nici bebelușul nu au putut fi salvați. Ea a fost transportată azi-noapte cu o salvare la Spitalul Filantropia din Craiova. Surse medicale au confirmat faptul că pacienta însărcinată avea febră și probleme de respirație, iar doctorii care au îngrijit-o au cerut transferul la Spitalul Județean din Craiova.
Gravida a fost mutată cu aprobarea autorităților de la București, respectându-se toate procedurile, precizează aceleași surse. La Spitalul Județean, femeia a fost testată pentru depistarea virusului SARS CoV-2 și a fost plasată în izolator în așteptarea rezultatului, mai notează Digi 24.
Ulterior, starea de sănătate a pacientei s-a agravat și murit în urma unui stop cardiorespirator. Medicii au constatat decesul mamei și al copilului. Cazul va fi anchetat de autoritățile competente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel