Horoscop 10 ianuarie: o zi în care nu se respectă promisiuni și ar fi bine să nu se ia decizii importante

Adisa Codruț |
Data publicării:
Zodiile care vor lua decizii care le vor schimba viitorul. Foto: Vladislav Babienko / unsplash
Zodiile care vor lua decizii care le vor schimba viitorul. Foto: Vladislav Babienko / unsplash

Horoscop 10 ianuarie. Racii sunt morocănoși dimineața, Capricornii se simt obosiți.

Horoscop 10 ianuarie. Astrologul Dc News Daniela SImulescu spune că e ”posbil să începem ziua în forță și să ne mai pierdem pe parcurs din motivație” și că am putea resimți azi și sentimente de confuzie, nesiguranță și lipsa simțului practic.

Previziuni:

Berbec - De dimineață, vei avea chef să te ocupi de multe planuri, dar spre seară îți vei da seama că nu ai făcut mare lucru. Pierzi repede concentrarea.

Taur - Astrele îți recomandă să acorzi atenție suplimentară investițiilor pe care vrei să le faci. Există riscul să îți scape anumite detalii din vedere.

Rac - În primele ore ale dimineții, vei fi mai morocănos. Dar spre seară, îți vei mai reveni. Nu ți-ar strica să fii mai atent la promisiunile făcute de colegi.

Leu - Nu tot ce zboară să mănâncă. Astrele vor să îți arate astăzi că, dacă stai doar în baza așteptărilor, nu vei rezolva nimic.

Fecioară - Dacă nu vei fi implicat în disputele familiei, poate fi o zi bună. Nu te grăbi să înlocuiești un obiect stricat din casă, poate îl repari.

Balanță - Partenerul promite multe, dar nu se ține de cuvânt. Și nu o face în mod intenționat. Dar tu vei fi foarte supărat pe neseriozitatea lui.

Capricorn - Începi ziua destul de obosit. Vei încerca să simplifici totul, dar va fi destul de greu. Încearcă, totuși, să nu iei decizii importante.

Mai multe puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel