Horoscop 18 septembrie. Zodia care ar fi bine să fie mai egoistă

Adisa Codruț |
Data publicării:
Horoscop
Horoscop

Horoscop 18 septembrie. Racii acordă mai multă atenție treburilor casei, Capricornii sunt melancolici.

Horoscop 18 septembrie. Previziunile astrologului DC News:

Berbec - În prima parte a zilei vei fi mai prietenos și plin de viață, dar spre seară vei deveni mai dornic să te retragi în lumea ta interioară.

Gemeni - Încerci să le faci pe plac tuturor și îți vei da seama că te îndepărtezi de tine. Astrele îți recomandă să fii mai egoist.

Rac - Îți va face mare plăcere să te ocupi de treburile casei. Cunoscuții te vor ruga și ei să le dai o mână de ajutor.

Leu - Va trebui să îți dozezi bine energia. Altfel, te vei descurca cu greu din cauza programului foarte încărcat, nu neapărat de tine.

ScorpionFarmecul și carisma vor influența parcursul acestei zile. Nu ezită să le folosești atunci când o situație pare blocată.

Capricorn - Sprea seară vei deveni melancolic și destul de priceput la cuvinte. Poate oferi un discurs persoanelor dragi.

Vărsător - Te plimbi de colo colo. Nu ai stare deloc. Ce-i drept, ai și foarte multe treburi de rezolvat. Și chiar nu vrei să stai, potrivit DC News.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel