Horoscop 22-28 noiembrie. Zodiile care se bucură de protecție specială, bani, imagine

Adisa Codruț |
Data publicării:
Zodii ambițioase. Foto: Pixabay
Zodii ambițioase. Foto: Pixabay

Horosocp 22-28 noiembrie. Vărsătorii trebuie să socializeze mai mult, Scorpionii își fac un bilanț al anului 2021.

Horosocp 22-28 noiembrie. Astrologul DCNews Daniela Simulescu spune că în săptămâna 22-28 noiembrie unele zodii se vor bucura de bani, idei, claritate și de protecție specială.  

Zodiile care se bucură de protecție: 

BERBEC - Trebuie să faci puțină curățenie în zona de impozite, taxe, datorii, de bani. Marte de ajută! Se rupe de opoziția cu Uranus și-ți dă o oarecare claritate vizavi de viitorul tău financiar, dar nu din punct de vedere al salariului, ci din perspectiva stabilității tale financiare după o anumită vârstă. 

SCORPION - Trebuie să vă faceți multe socoteli, un bilanț al anului 2021, pentru a vă seta planurile pentru 2022. Aveți bani să faceți cheltuieli, veți simți financiar că Venus este în casa a treia, din fericire. Știți să negociați, să luați cea mai bună ofertă, e minunat. S-ar putea ca și partenerul să vă ajute cu idei, cu soluții, cu persoane. Marte vă oferă curaj să treceți peste orice. Aveți susținere, multă susținere în săptămâna 22-28 noiembrie. 

SĂGETĂTOR - Primiți energie, reflectoare, chef de viață! Recomandarea săptămânii vine însă spre zona de sănătate, spre problemele serioase, pe care le-ați ignorat. Venus este în casa a doua, chiar dacă aveți multe frici, financiar sunteți destul de susținut și acest lucru se va vedea mai ales spre finalul anului.

CAPRICORN - Venus în casa întâi vă pune în valoare. Folosiți-l pe Venus în semnul vostru, e micul benefic, vă aduce prieteni, oameni. Lăsați planurile de viitor. Zilele acestea, trăiți viața. 

VĂRSĂTOR - Aveți nevoie de libertate, de socializare, de a intra în contact, să ieșiți! Apar mulți oameni în viața voastră. Viața voastră oricum s-a schimbat anul acesta, veți culege roadele la anul. Dacă n-ați schimbat până acum nimic, mai aveți timp.

Mai multe puteți citi pe DC News.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel