Horoscop Lună nouă în Taur. Ce urmează să se întâmple cu Taur, Scorpion, Vărsător și Leu: Uimitor moment!

DCMedical Team |
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrologul DC News
Daniela Simulescu, astrologul DC News

Pe 11 mai are loc o Lună nouă în Taur. Ce înseamnă acest lucru pentru zodii. 

"Luna nouă se petrece seara, în jurul orei 22. Când vorbim de Lună nouă, vorbim de o zi în care avem de-a face cu gânduri, idei...Eu nu sunt fană a Lunii noi, pentru că nu se întâmplă chestii noi. La Lună plină se întâmplă lucruri și avem curajul să facem anumite chestii. Pe Lună nouă e mai degrabă o acumulare a unor energii, un nou început. E mai degrabă o zi în care poți să-ți setezi niște intenții. Ce vrea Taurul? Tot ce este static, conservator.

Luna asta nouă în Taur este lângă Lilith și una lângă Uranus. Aș putea spune uimitor moment! Fac o paranteză. Cei care vă știți la 21 plus două-trei grade, Taur, Scorpion, Vărsător și Leu, voi veți resimți această Lună nouă, dar o  veți resimți că vreți voi să gândiți diferit.", a precizat astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu.

Aflați mai multe detalii într-un material video la DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel