Horoscop octombrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile!

Angela Sabău |
Data publicării:
Octombrie    Foto: pexels.com
Octombrie Foto: pexels.com

Iată cum va arăt luna octombrie pentru toate zodiile: unele vor fi mai favorizate, în timp ce altele vor avea dificultăți.

Horoscopul lunii octombrie aduce momente tensionate, dar şi claritate în anumite aspecte din viaţa noastră. Această lună vine ca un preambul al anului 2022. Printre cele mai importante aspecte din următoarea perioadă se numără oprirea retrogradării lui Jupiter şi Saturn şi retrogradarea lui Mercur în Balanţă, până pe 18 octombrie. Cum va fi luna octombrie pentru toate zodiile? Ne spune astrologul Astrosens.ro, Daniela Simulescu.

Berbec (sau cei cu ascendent în Berbec)

De menţionat din start: Marte, guvernatorul tău, până pe 31 octombrie, rămâne în semnul Balanţei. Ce înseamnă asta? Că toată luna, relaţiile sunt pe primul loc! (...) Tu intri în anumite parteneriate destul de dinamizate, destul de controversate, destul de conflictuale şi s-ar putea să nu ai pic de stabilitate. 

Bucuria vieţii tale este că Venus, planeta iubirii, planeta relaţiei, intră pe 7 octombrie în Săgetător. Cred că abia aştepţi. Iese din Scorpion, unde ţi-a provocat destule crize sau destule momente în care nu te-ai mai regăsit din punct de vedere amoros şi intră în Săgetător. Venus în Săgetător va face aspecte bune cu Marte în Balanţă, ceea ce înseamnă că undeva, din a doua jumătate a lunii octombrie, poţi să mai îndulceşti, să te raportezi altfel la tot ce înseamnă parteneriate şi colaborări. Deci, dacă ai putea până undeva în data de 7-10 octombrie să nu iei vreo decizie importantă din punct de vedere relaţional, e perfect!

Cu Jupiter – Saturn care îşi opresc retrogradarea, gândeşte-te bine dacă de la începutul anului până în octombrie ai trecut la următorul pas faţă de ce era în 2020. Dacă nu s-a întâmplat, mai dă-ţi o şansă.

Taur (sau cei cu ascendentul în Taur)

În primul rând, vorbim de sectorul profesional. În 2021 ţi-am tot spus: ai schimbat ceva din punct de vedere profesional? Dacă nu ai făcut-o, acum că Jupiter şi Saturn îşi opresc retrogradarea în casa a 10-a, a carierei, e momentul să zici‚ hai, că poate merge ceva până la finalul anului’. 

Deci, domeniul carierei, dar şi partea de muncă – atenţie, în luna octombrie vorbim şi de statutul tău profesional, dar vorbim şi de modul în care munceşti, de rutina zilnică. Deci, luna aceasta trebuie să înveţi să îmbini ceea ce lucrezi zi de zi cu statutul pe care ţi-l doreşti.

Efectiv, în octombrie, experienţa ta contează indiferent de vârstă, de educaţie, de experienţa pe care ai avut-o până acum - experienţa de viaţă, dar şi cea profesională - vor face diferenţa.

Gemeni (sau cei cu ascendent în Gemeni)

Luna aceasta, pentru că Mercur este guvernatorul tău, vei fi între două lumi. Îţi vei da seama ce înseamnă haosul, ce înseamnă confuzia, ce înseamnă adaptarea de la o situaţie la alta foarte repede.

Dacă ai copii, luna octombrie este cea mai importantă lună a anului pentru copiii tăi. Depinde de tine cum ştii să gestionezi situaţia cu toate schimbările care vor apărea. Şi tu nu mai ai timp pentru tine, nu mai ştii ce să faci, nu mai ştii încotro. Greu, dar nu imposibil. Mai ales că Venus intră în Săgetător, în casa a şaptea. Şi dacă eşti isteţ, vei solicita sprijin.

Pentru cei care aşteaptă să le vină o idee despre ce şcoală să mai facă, ce să mai studieze, luna octombrie este minunată. Recomandare pentru Gemeni sau cei cu ascendent în Gemeni: să înveţe mult în octombrie!

Citește pe Astrosens previziunile pentru toate zodiile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel