Horoscop rune 17-23 ianuarie, cu Mihai Voropchievici: Zodiile cărora li se schimbă RADICAL viața

Adisa Codruț |
Data publicării:
Horoscop rune. Foto: Pixabay
Horoscop rune. Foto: Pixabay

Horoscop rune 17-23 ianuarie: Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, sâmbătă, că de săptămâna care începe luni, 17 ianuarie, lucrurile se vor schimba radical pentru câteva zodii: pentru unii va fi vorba de protecție divină, pentru alții de belșug neașteptat, iar unele zodii descoperă dragostea adevărată. Iată ce spune acesta: 

Horoscop rune 17-23 ianuarie: E o săptămână foarte importantă pentru anumite zodii, a explicat numerologul Mihai Voropchievici. Iată ce prevăd runele pentru cele mai norocoase zodii: 

Berbec

Berbecul are o săptămână de protecție divină, deci săptămâna următoare este sub protecție împotriva împotriva bârfelor, răutăților, ochilor care se uită șașii și deoache. Asta nu înseamnă că poate să facă toate tâmpeniile de pe lume, că are protecție. Fă-le acuma că ai protecție divină, și le vei plăti ulterior. Că Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă și în traistă.

Taur

Taurul va afla un adevăr important săptămâna viitoare, care îi va marca viața sau îl va schimba. Taurii se pot, eu știu, confrunta cu o situație pe care o așteaptă demult sau pe care au provocat-o chiar ei, și, cum mai glumeam eu, au descoperit o pășune undeva, unde iarba e mai verde, mai grasă, și stăpânul mai bun. Fac o schimbare. Marcajul acesta, când vin astfel de schimbări, automat și pentru orice schimbarea este factorul care ne poate ajuta pe noi benefic. Fără schimbare trăim latenți și nu facem nimic.

Rac

În schimb Racul, ca să nu se mai vaite Leul că fertilitatea și belșugul vine numai la el, pentru săptămâna următoare va găsi Racul fertilitate și belșug. Cu un amendament: peste puțin timp, visele voastre se vor împlini! Ia uite ce frumos a sunat la Rac!

Leu

În schimb Leii, dacă nu au mai vrut fertilitate și belșug,  au intrat pe un patinoar unde gheața este foarte subțire. Deci, săptămâna viitoare vedeți cum acționați, că sunteți avertizați. Ce faceți, cum faceți, cum comunicați, sunteți pe o pojghiță de gheață subțire. Deci, atenție la neatenție, să nu intrați la apă! E un avertisment, a spus numerologul Mihai Voropchievici, la Antena3. 

Scorpion

Cineva e foarte atenționat acum: A venit la Scorpion simbolul dragostei! Vezi, ce vorbeam noi, că Scorpionul trebuie să găsească alte valori acum. Și asta este o dragoste nouă, ceva nou, fierbinte, pasional.

Capricorn

Cineva se pregătește să-și facă bagajele, pentru că astrele îi anunță o călătorie. Capricornii pleacă în călătorie, placă undeva. Eu știu, vă destindeți, vă relaxați, ieșiți un pic din bârlog. 

Vărsător

În schimb, uite și semnul necunoscutului. Vărsătorul intră într-o perioadă în care este numai el cu Dumnezeu. Se învăluie într-o aură de mister, nu comunică prea  mult. Și am mai dat sfatul ăsta când a apărut simbolul acesta, e runa care spune: Lasă-l pe el cu  Dumnezeu, pentru că tăcerea spune foarte mult în dialogul cu Dumnezeu. Nu neapărat meditație, poate e o perioadă de introvertire mai mare, și vrea câteodată, chiar vrea să fie el cu el și cu sufletul lui. Să nu fie agausat de alte persoane care îl agasează și îi cer sfaturi. E bine să-i dăm o săptămână și lui de respiro și să nu-l necăjim. 

Ce prevăd runele pentru celelalte zodii, aflați AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel