Imagini virale și ciudate cu un scaun cu rotile care se deplasează singur

Adisa Codruț / 27 sep 2019 / 21:07
Scaunul cu pricina  FOTO: captură video nypost.com
Scaunul cu pricina FOTO: captură video nypost.com

Imagini cu un scaun cu rotile care se deplasează singur la ieșirea dintr-un spital din India au făcut înconjorul globului.

Scaun cu rotile. Un videoclip, devenit viral pe social media, înfățișează cum un scaun cu rotile, la ieșirea dintr-un spital, se deplasează de la sine. Straniile imaginile au fost surprinse noapte într-o unitate medicală din India, unde se vede clar că acel scaun se deplasează singur fără vreun om care să-l miște.

News18.com și New York Post descriu cum scaunul cu rotile poate fi văzut deplasându-se pe un loc de parcare și merge singur pe o distanță semnificativă. Imaginile au dus la apariția de zvonuri că o fantomă ar fi în spatele incidentului și că spitalul din India ar putea fi bântuit. Alții susțin că vântul ar fi determinat scaunul să se miște singur.

Imaginile, surprinse la Institutul post-universitar de Educație și Cercetare Medicală din Chandigarh, India, are peste un milion de vizualizări pe social media.

Credit video: New York Post

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy