Încă un centru de vaccinare drive thru împotriva COVID, deshis în București, de mâine

DCMedical Team |
Data publicării:
Centru de vaccinare drive thru din București  FOTO: Facebook Ro Vaccinare/via CNCAV - locotenent Gabriel Chiriloiu
Centru de vaccinare drive thru din București FOTO: Facebook Ro Vaccinare/via CNCAV - locotenent Gabriel Chiriloiu

Mâine, 21 mai, se deschide încă un centru de vaccinare drive thru în parcarea unui centru comercial din cartierul Pantelimon.

Un nou centru de vaccinare împotriva COVID-19 de tip drive-thru se va deschide, vineri, în parcarea Centrului Comercial Esplanada din cartierul Pantelimon. Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 2, centrul are patru fluxuri şi o capacitate de 800-1.000 de vaccinaţi pe zi. El va fi deschis zilnic, în intervalul orar 8:00-20:00, iar vaccinul administrat este serul produs de compania Pfizer - BionTech.

Pentru vaccinarea la acest centru nu este necesară programarea în prealabil în platformă. Se pot imuniza şi persoanele care şi-au făcut prima doză în altă locaţie şi doresc să-şi facă rapelul mai aproape de casă.

"Primăria Sectorului 2 a făcut eforturi în a urgenta deschiderea unui astfel de centru pentru a oferi accesul rapid şi facil la imunizare tuturor persoanelor dornice să se vaccineze, inclusiv persoanelor din zonele limitrofe Bucureştiului. Românii sunt mai atraşi de această metodă practică de vaccinare - direct din maşină, doar cu buletinul şi fără programare în platformă", a declarat primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, citat în comunicat, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel