Încă un centru de vaccinare drive thru se deschide în București

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:

În București se mai deschide un centru de vaccinare drive thru, în parcarea mall-ului Plaza România din Sectorul 6.

De luni, 17 mai, de la ora 15.30, oamenii care vor să se vaccineze împotriva COVID pot să meargă la un nou centru de vaccinare drive thru din București, organizat în parcarea Plaza România. Acesta va fi al doilea Centru de Vaccinare de tip drive-thru din Sectorul 6. 

Centrul este organizat de Primăria Sectorului 6 prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, în parteneriat cu Plaza România, care pune la dispoziţie spaţiul necesar vaccinării în parcarea mall-ului. Va avea 4 fluxuri de vaccinare și se va folosi serul Pfizer.

Programul de lucru va fi de luni până vineri, între orele 15.00 și 20.00, iar sâmbăta - duminica, între orele 08.00 și 20.00, potrivit DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel