Încă un județ a intrat în scenariul verde: în total sunt 18, iar 13 în scenariul galben

Angela Sabău |
Data publicării:

Încă un județ a intrat în scenariul verde, în ultimele 24 de ore.

Încă un județ a intrat în scenariul verde în ultimele 24  de ore. Astfel, acum sunt 18 județe, iar altele 13 sunt în scenariul galben, în timp ce numărul județelor aflate în scenariul roș a rămas același de ieri, adică 11.

Astfel, în zona verde se află Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Călărași, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Satu Mare, Suceava, Vaslui și Vrancea.

Au rămas în scenariul galben 13 (din cele 14 de ieri) Argeș, Brăila, Buzău, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Ialomița, Prahova, Sălaj, Teleorman, Tulcea și Vâlcea.

În scenariul roși a rămas același număr de județe de ieri, respectiv Alba, Arad, Bihor, Brașov, Cluj, Hunedoara, Ilfov, Mureș, Sibiu, Timiș și municipiul București. 

De asemenea, niciun județ nu a înregistrat creșteri ale numărului de infectări, în ultimele 24 de ore.

Potrivit ultimelor date, numărul paturilor din ATI au început să se elibereze, ajungând la 106, la nivelul țării. totuși, în secțiile ATI mai sunt 1.490 de pacienți, iar numărul deceselor este în continuare mare, raportat la numărul cazurilor noi de infectare.

Astfel, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 2.736 de noi cazuri și 243 de decese.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel