Încă un oraș din România intră de mâine în scenariul roșu

DCMedical Team / 05 Martie 2021 / 17:44

Încă un oraș din România intră de sâmbătă, 6 martie, în scenariul roșu.

Prefectul județului Arad, Toth Csaba, spune că municipiul Arad intră de sâmbătă, 6 martie, în scenariul roșu. Astfel, localurile, sălile de joc, cinema-urile se vor închide, iar școlile vor funcționa după scenariul roșu. ”Dar, fiindcă rata oficială este de 3,65, municipiul Arad va intra pentru 14 zile în categoria de restricții aferentă depășirii incidenței de 3, conform prevederilor hotărârii Guvernului României nr. 35 din 10 februarie 2021 privind prelungirea stării de alertă cu 30 de zile.

Îi rog pe toți cei afectați de această decizie să înțeleagă pe mai departe că aplicarea acestor restricții este importantă pentru a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2, care în continuare răpește vieți omenești. De asemenea, îi rog pe toți cei care au posibilitatea de a se vaccina să o facă, să se informeze numai din surse oficiale și să ia decizia rațională de a se vaccina”, a afirmat prefectul județului Arad, potrivit Antena 3.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy