ÎPS Teodosie al Tomisului, vaccinare anti-COVID: medicamentele sunt relative

Adisa Codruț |
Data publicării:
Vaccin COVID-19. Foto: Pixabay
Vaccin COVID-19. Foto: Pixabay

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, a declarat că românii trebuie să asculte de medici când vine vorba de vaccinare. Prelatul a mai precizat că nu s eva vaccina anti-COVID.

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, a declarat unui post TV că în ce privește vaccinarea anti-COVID ”noi nu spunem nici da, nici nu” și că ”orice pacient ia de la medicul său o recomandare pentru un vaccin, pentru o boală”.

”Nu putem interzice, nici nu putem promova, fiindcă nu suntem specialiști. (...) Trebuie să facă fiecare după sfatul medicului și după conștiința sa. (...) Noi transmitem un adevăr elevat absolut, pe când medicamentele sunt relative. Patriarhia ne-a dat o recomandare, și e normal să ne dea, că e o boală și noi ne implicăm în boală. Cel mai mult vindecă rugăciunea, mai mult decât vaccinul”, adaugă ÎPS Teodosie pentru Antena 3.

Prelatul a mai precizat că nu se vaccina împotriva COVID întrucât are alergii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel