Irina Loghin, depistată cu COVID-19: care este starea de sănătate a artistei

Adisa Codruț |
Data publicării:
Irina Loghin   Sursa foto: facebook.com/IrinaLoghinOficial
Irina Loghin Sursa foto: facebook.com/IrinaLoghinOficial

Irina Loghin se află internată la „Matei Balș” din Capitală, după ce a fost depistată cu COVID-19. Alături de ea sunt internați soțul, fiul și nora acesteia.

Irina Loghin a fost depistată cu COVID-19 şi se află internată la Spitalul Matei Balş din Capitală. Artista este deocamdată în afara oricărui pericol și a ţinut să îşi liniştească fanii şi să ofere detalii cu privire la starea ei de sănătate. Ea a publicat un mesaj pe reţelele de socializare spunând că s-a testat pentru a treia oară și nu are niciun simptom.
Cântăreaţa de muzică populară în vârstă de 81 de ani pare să fi făcut cea mai uşoară formă a bolii, după cum scrie chiar ea pe pagina ei oficială de Facebook.. 

Irina Loghin a fost internată la Matei Balş, alături de soţul ei, Ion Cernea, fiu lor, Ciprian, şi soţia acestuia, potrivit B1.
„Dragii mei, după cum probabil aţi aflat, am fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vreau să vă asigur pe toţi că sunt bine, că nu am avut şi nu am absolut nici un simptom, iar radiografia pulmonară şi toate analizele de sânge au ieşit în regulă. Mi-am făcut testul din proprie iniţiativă, fiind a treia oară când îl fac, la distanţă de o lună. Din păcate, de data aceasta am avut ghinionul ca rezultatul să fie pozitiv. Dar Dumnezeu mă iubeşte şi m-a ferit de o formă mai agresivă a acestei boli. Cu emoţii în suflet v-am simţit aproape în aceste zile”, a scris interpreta pe Facebook.
Artista este cunoscută pentru că duce un stil de viață sănătos, fiind vegetariană și făcând mult sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel